Het team

Collega's gezocht!

Als jij op zoek bent naar een nieuw avontuur deze zomer en deel uit wil maken van een enthousiast en dynamisch team, lees dan snel verder…

Wij zijn gevestigd in het Zuidwesten van Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën. Een prachtige plek op ongeveer 90 minuten rijden van Toulouse. Het werk is gevarieerd met onregelmatige uren maar zeker de moeite waard voor de juiste persoon.

 

Voor het seizoen 2020 zijn wij o.a. op zoek naar een horecatijger, een prettige gestoorde allround animator, een creatieve kinder-animator, een altijd goedgemutste receptionist(e) en een sprankelende schoonmaakster, maar vooral mensen die samen met ons de campinggasten een onvergetelijke tijd willen bezorgen. 

 

Horeca (restaurant & bar)

De perfecte kandidaat voor ons restaurant heeft kwalificaties en/of ervaring in de horecasector. Je kan zelfstandig werken  en je geniet ervan om mensen een heerlijke avond te bezorgen, door het bieden van een goede service, goed eten en een gezellige  tijd. Het zijn de kleine dingen die mensen gelukkig maken en meewerken aan een onvergetelijke vakantie. Als jij denkt de geschikte persoon te zijn hiervoor, kom dan ons team in het restaurant versterken. Het serveren van eten en drinken, cocktails en ijsjes bereiden achter de bar, tafels klaarzetten en indekken voor de gezamenlijke maaltijden en zorgen dat het terras en restaurant er verzorgd uitzien zijn enkele van je taken.
 

Receptie

Altijd vrolijk en behulpzaam zijn essentiële eigenschappen van de persoon die wij zoeken voor het werken in de receptie.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten, je staat klaar om ze in en uit te checken, geeft met liefde en plezier informatie over de camping en de omgeving. Je kunt georganiseerd werken en ervoor zorgen dat de administratie altijd netjes bijgewerkt wordt. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent. We zoeken iemand die ervaring heeft met reserveringssystemen en de Franse, Engelse en Nederlandse taal voldoende beheerst om mensen te woord te kunnen staan. 
 

Mini Club / Allround medewerker

Een van de leukste werkzaamheden op de camping is het runnen van de Mini Club! We zijn hiervoor op zoek naar een creatief en enthousiast persoon die gekwalificeerd is voor het werken met kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Iedere week is er een bepaald thema voor de animatie op de camping en het is aan jou om daar leuke activiteiten of spellen bij te organiseren voor de Mini Club. In de middag en/of avonden help je collega’s met de overige animatie activiteiten op de camping of help je mee in het restaurant. 

 

Allround medewerker / Animator

Ben jij die altijd vrolijke, multi-getalenteerde en sportieve persoon die met iedereen overweg kan? Ben jij iemand die het feestje op gang kan brengen en mensen enthousiast kan maken voor welke activiteit dan ook? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Als allround medewerker ondersteun je collega’s waar nodig, bijvoorbeeld in de animatie, horeca, onderhoud of terreinverzorging. Je hebt energie voor twee, houdt van afwisseling en hebt een goed gevoel voor humor. Een goede werkhouding is ook erg belangrijk, aangezien deze positie best een uitdaging kan zijn tijdens de warme zomerdagen. Als je het hoofd koel kunt houden is dit echter ook de positie die je veel nieuwe kennis en ervaring zal bieden met een voldaan gevoel aan het einde van het seizoen. 

 

Keuken-hulp

Voel jij je helemaal thuis in een keuken en lijkt het je leuk om onder andere verse pizza’s te maken, snacks te bereiden en de chef kok te helpen waar nodig, lees dan snel verder. Wij zijn op zoek naar iemand die het aankan om onder druk te werken en goed kan multitasken. Je hebt ervaring in het bereiden van maaltijden en kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Zo is het voor jou geen enkel probleem om bijvoorbeeld te helpen met het bereiden van een gezamenlijke maaltijd voor zo’n 100 personen, of het verzorgen van de mise-en-place van de wekelijkse barbeque. 

 

Wat wij vragen:

 • Beschikbaar ergens tussen mei en september, gegarandeerd full time (35 uur/wk.)  van juni t/m augustus.

 • Dat je respectvol en gastvrij bent, een teamplayer met een positieve instelling.

 • Affiniteit met natuur of naturisme is een plus.

 • Beheersing van minimaal 2 of meer talen (Frans, Engels, Nederlands, Duits, Spaans)

 • Dat je flexibel bent en het niet erg vind om onregelmatige tijden te werken met afwisselende taken. 

 • Dat je een goede werkhouding hebt.

 • Een goede persoonlijke hygiëne.

 • Dat je kwalificaties of ervaring hebt in horeca, (kinder)animatie, entertainment, sport, schoonmaak, terreinverzorging, receptie of andere kwaliteiten waarmee je ons van dienst denkt te kunnen zijn. 

 

Wat wij bieden:

 • Een leuke werkomgeving met een erg enthousiast team

 • Een fulltime maandsalaris conform seizoenstoerisme Frankrijk 

 • Accommodatie

 • Lunch en avondeten

 • 1 dag in de week vrij

 • De mogelijkheid om je kennis en ervaring verder te ontwikkelen

 • De mogelijkheid om mensen te leren kennen uit verschillende landen met diverse achtergronden. 

 • Een mooie werkomgeving met vrolijke vakantiegangers die komen om te genieten van de zon en de natuur. 

 

Lijkt het je wat om deze zomer bij Domaine de l’Eglantiére te komen werken? Stuur ons dan de onderstaande informatie en je CV met recente foto naar infos@leglantiere.com.

1. Vertel kort wat over wie je bent, waarom je bij ons wil komen werken en wat je graag zou willen doen.

2. Welke relevante ervaring of kwalificaties je hebt en wanneer je beschikbaar bent.

3. Of je nog andere interesses of talenten hebt. Denk bijvoorbeeld aan zingen, dansen, jongleren, DJ, gitaarspelen, breien, poëzie of fotografie. Wat het ook is dat je graag doet of gepassioneerd over bent, laat het ons weten. Belangrijk:

Onze familiecamping hier in het zuidwesten van Frankrijk is een naturisten camping. Mocht je niet bekend zijn met deze term: Naturisme is een levensstijl die wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid, die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu. Dit wil zeggen dat het merendeel van de mensen die op onze camping verblijft op zoek zijn naar een veilige en respectvolle plek waar ze in alle vrijheid zichzelf  kunnen zijn. Het bloot zijn brengt ons dichter in contact met de natuur en geeft de ruimte om zonder schaamte of vooroordelen rond kunnen lopen. 

 

Wanneer je bij ons komt werken verwachten wij niet dat je een naturist bent of wordt, mits je daar zelf voor kiest. Wij verwachten wel dat er begrip en respect is voor de regels en naar de gasten toe die deze levensstijl beoefenen. Wil je meer weten over naturisme kijk dan eens op onderstaande links: 

Authenticiteit

Naked wanderings