Zwembad

NATURISTEN ZWEMBAD

NATURISTEN ZWEMBAD

Het zwembad en peuterbadje zijn centraal gelegen op de camping met toegang vanuit het terras. Dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00 uur tijdens het gehele seizoen. Dankzij deze ruime openingstijden kun je dus urenlang genieten van het zwembad. 

 

Zowel het grote zwembad als het peuterbadje worden het gehele seizoen tot 26°C verwarmd. Met een lengte van 20 meter is het grote zwembad prima geschikt voor degene die op vakantie graag nog wat baantjes willen zwemmen. De diepte loopt van 1,30m tot 1,75m waardoor het tevens geschikt is voor diverse activiteiten zoals waterpolo of aquatonic, maar ook ideaal om lekker in te spelen met een bal of opblaaskrokodil. Het ronde peuterbadje is slechts 50cm diep en daardoor ideaal voor kleine kinderen.

Rondom het zwembad en peuterbadje bevinden zich ligbedden of stoelen om lekker van de zon te genieten en comfortabel de kinderen in de gaten te houden. Verder zijn er in het zwembad gedeelte nog twee extra plateaus voor degene die graag met een kleurtje thuis komen. Ook hier staan de ligbedden en parasols al voor je klaar. 

Het zwembad is geopend tot 1 november.