Mini Club

Voor het vermaak van de kinderen op onze camping

Voor het vermaak van de kinderen op onze camping

In het hoogseizoen organiseert de Mini Club allerlei leuke activiteiten voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Iedere ochtend van 10:00 tot 12:00 uur, behalve op zaterdag omdat dit de drukste aankomst- en vertrekdag is. Ook voor de tieners en jongeren zijn er op de camping genoeg leuke activiteiten. Lees meer over deze activiteiten.

 

Het doel van de mini club is om de kinderen te vermaken met een diversiteit aan activiteiten. Deze kunnen creatief zijn zoals bijvoorbeeld schilderen, tekenen of knutselen. Wij vinden het tevens belangrijk dat de kinderen lekker actief bezig zijn door onder andere spelletjes, sport- en dansactiviteiten. Ook op culinair gebied zijn er mogelijke activiteiten voor de kinderen van de mini club zoals het maken van brooddeeg en zelfs jam of pizza! 

Bij l’Eglantière is het samenleven met en het zorgen voor het behoud van de natuur vanzelfsprekend. We proberen daarom ook educatieve activiteiten op dit gebied te organiseren voor de kinderen door onder andere interactieve wandelingen in de natuur of vis workshops. Voor ons is het naturisme meer dan alleen bloot zijn, het is een levensstijl met een hoger bewustzijn en een andere manier van denken. Respect voor het milieu en de mensen waar we mee samenleven zijn waardes die bij ons hoog in het vaandel staan. 

 

Uiteraard is de Mini Club er voornamelijk om de naturistische jeugd te vermaken en samen te brengen. We hebben hier al heel veel mooie vriendschappen zien ontstaan van kinderen die jaren later nog steeds contact hebben en nu zelf als ouders terugkomen op de camping.