Bloot wandelingen

RANDONUE - BLOOT WANDELEN

Ervaar ook de vrijheid van een naturistische wandeling!

RANDONUE - BLOOT WANDELEN

Ervaar ook de vrijheid van een naturistische wandeling!

Maak je hoofd even helemaal leeg en kom weer in contact met de natuur. Er is geen vrijer gevoel te bedenken dan heerlijk in je blootje door de heuvels te wandelen en tegelijkertijd van de prachtige uitzichten te genieten. 

 

Met een terrein van 45 hectare is Domaine de l'Eglantière de ideale plek voor het maken van een blootwandeling. Je kunt prima alleen of als koppel de bossen en velden ontdekken over de vele paden op het domein. Maar natuurlijk kun je ook gezellig als groep erop uit of met een van onze gidsen mee op pad. Als je het ons vraagt dan is een blootwandeling de perfecte manier om je conditie op peil te houden en tevens weer even helemaal tot rust te komen.

 

Houdt je ogen en oren goed open tijdens het wandelen en grote kans dat je herten, eekhoorns, hazen, egels en diverse vogelsoorten ziet. Voor de fijnproevers is er, afhankelijk van het seizoen, van alles te proberen zoals bramen, wilde aardbeien, vijgen, champignons, kastanjes en zelfs bladeren van munt, paardenbloemen of brandnetels. 

Ontdek in video de naturistenwandeling op Eglantière