Voor uw comfort

Informatie & Services

Hieronder vindt u alle informatie en mogelijke extra’s die wij op onze 3 sterren camping bieden om uw vakantie op onze naturistencamping zo comfortabel mogelijk te maken. 

 

Openingstijden Receptie*:

Laagseizoen (07-05-2024 t/m 30-06-2024 & 01-09-2024 t/m 22-09-2024)

10:00 - 13:00 uur & 15:00 - 18:00 uur

Hoogseizoen (01-07-2024 t/m 31-08-2024)

09:00 - 20:00 uur

*Mocht je geplande aankomsttijd buiten deze tijden liggen dan is dat geen enkel probleem.

Laat het ons van tevoren aub wel even weten zodat wij er rekening mee kunnen houden. 

 

Inchecken & Uitchecken

Voor de accommodaties geldt inchecken na 16:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur. 

Voor de standplaatsen geldt inchecken na 14:00 uur en uitchecken voor 12:00 uur.

 

Internet

Laten we de Digitale Detox invoeren: het is niet onze bedoeling om u van WIFI te beroven. We willen juist dat je kunt genieten van het essentiële, terwijl we ons steentje bijdragen aan het behoud van de natuurlijke kwaliteit van onze omgeving. Het helpt ook om de elektromagnetische golven op de kampeerplaatsen en in de accommodaties te beperken en onze gezondheid te beschermen. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het Bar Restaurant, buiten op het grote terras en in de nieuwe bibliotheekwerkruimte, die 24 uur per dag open is. Met 4G op het landgoed hoeft u niet te stressen!

 

Boodschappen

De campingwinkel is het hele seizoen elke dag geopend van 8.30 tot 18.30 uur. Er is elke dag een broodjesservice. In het dorp op 5 km van de camping vind je een supermarkt, een benzinestation, een bank, een postkantoor, een tabakswinkel en een aantal eetgelegenheden.

 

Communicatie

Post: Frankering, verzending en bezorging 

Internet: Gratis wifi

Faxen en kopieën: Bij de receptie

Services

In alle gehuurde accommodaties ligt bij aankomst een welkomstpakket klaar. Als je bij boeking hebt aangegeven dat je een babypakket wilt, zorgen wij ervoor dat er een kinderbedje, badje, kinderstoel en kinderset in de accommodatie aanwezig zijn. Hetzelfde geldt voor het huren van lakens, die je bij aankomst in de accommodatie aantreft. Bij je reservering kun je ook kiezen voor de schoonmaakservice van de gehuurde accommodatie; we gebruiken milieuvriendelijke producten. Als je wilt dat je verblijf inclusief ontbijt is, kun je dit aangeven bij je reservering. Huisdieren zijn toegestaan op onze camping (tegen betaling), maar je moet je hond(en) wel aangelijnd houden. Vaccinatiecertificaten worden bij aankomst gevraagd.


Een fitnessruimte en een bibliotheek met boeken in het Frans, Engels, Nederlands en Duits staan tot je beschikking.

 

Sanitair

Op de camping zijn 3 sanitaire blokken aanwezig met warme douches, toiletten, wasbakken met spiegels en wasbakken voor de afwas. Bij blok 1 naast de receptie bevinden zich de wasmachine en droger waar je gebruik van kunt maken tegen betaling. Het douche gedeelte van blok 1 en 2 is inmiddels helemaal vernieuwd.

VERHUUR

Fietsen en materialen 

Op de camping verhuren wij fietsen voor kinderen en volwassenen met de (verplichte) helmen. Er is tevens een onderhoudswerkplaats voor fietsen waar je gratis gebruik van mag maken. 

BBQ’s

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een barbeque om te gebruiken bij de kampeerplek of accommodatie. Gelieve minimaal 24 uur van tevoren reserveren. 

Koelkast 

Als je graag een koelkast op je standplaats wil hebben dan kun je dit aangeven tijdens het maken van je reservering. Ben je al op de camping dan kun je bij de receptie informeren of er eventueel nog beschikbaar zijn.