Voor uw comfort

Informatie & Services

Hieronder vindt u alle informatie en mogelijke extra’s die wij op onze 3 sterren camping bieden om uw vakantie op onze naturistencamping zo comfortabel mogelijk te maken. 

 

Openingstijden Receptie*:

Laagseizoen (28-04-2023 t/m 30-06-2023 & 01-09-2023 t/m 24-09-2023)

10:00 - 13:00 uur & 15:00 - 18:00 uur

Hoogseizoen (01-07-2023 t/m 31-08-2023)

09:00 - 20:00 uur

*Mocht je geplande aankomsttijd buiten deze tijden liggen dan is dat geen enkel probleem.

Laat het ons van tevoren aub wel even weten zodat wij er rekening mee kunnen houden. 

 

Inchecken & Uitchecken

Voor de accommodaties geldt inchecken na 16:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur. 

Voor de standplaatsen geldt inchecken na 14:00 uur en uitchecken voor 12:00 uur.

 

Internet

Laten we de Digitale Detox invoeren: het is niet onze bedoeling om u van WIFI te beroven. We willen juist dat je kunt genieten van het essentiële, terwijl we ons steentje bijdragen aan het behoud van de natuurlijke kwaliteit van onze omgeving. Het helpt ook om de elektromagnetische golven op de kampeerplaatsen en in de accommodaties te beperken en onze gezondheid te beschermen. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het Bar Restaurant, buiten op het grote terras en in de nieuwe bibliotheekwerkruimte, die 24 uur per dag open is. Met 4G op het landgoed hoeft u niet te stressen!

 

Boodschappen

Tijdens het hoogseizoen is de camping winkel dagelijks geopend van 08:30 - 18:00 uur. In het laagseizoen kun je terecht bij de supermarkt in Castelnau-Magnoac op 5 minuten rijden. In het dorpje zit tevens een tankstation, bank, postkantoor, tabakswinkel en een aantal horecagelegenheden.

 

Communicatie

Post: Frankering, verzending en bezorging 

Internet: Gratis wifi

Openbare telefoon

Services

In alle accommodaties ligt bij aankomst een welkomstpakketje klaar. Als je tijdens het reserveren hebt aangegeven een babypakket te willen dan zorgen wij ervoor dat er een bedje, een badje, kinderstoel en kinderservies aanwezig is in de accommodatie. Voor de lakenpakketten geldt hetzelfde, deze zullen bij aankomst in de accommodatie te vinden zijn. Op verzoek bieden wij ook een schoonmaakservice voor de accommodaties, hierbij wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Wil je graag een verblijf inclusief ontbijt, dan kun je dit aangeven tijdens het reserveren. Huisdieren zijn toegestaan bij ons op de camping, echter wel met het verzoek om de hond(en) aangelijnd te houden. 

Een fitnessruimte en een bibliotheek met boeken in het Frans, Engels, Nederlands en Duits staan tot uw beschikking.

 

Sanitair

Op de camping zijn 3 sanitaire blokken aanwezig met warme douches, toiletten, wasbakken met spiegels en wasbakken voor de afwas. Bij blok 1 naast de receptie bevinden zich de wasmachine en droger waar je gebruik van kunt maken tegen betaling. Het douche gedeelte van blok 1 en 2 is inmiddels helemaal vernieuwd.

VERHUUR

Fietsen en materialen 

Op de camping verhuren wij fietsen voor kinderen en volwassenen met de (verplichte) helmen. Er is tevens een onderhoudswerkplaats voor fietsen waar je gratis gebruik van mag maken. 

BBQ’s

Bij de receptie kun je terecht voor het huren van een barbeque om te gebruiken bij de kampeerplek of accommodatie. Gelieve minimaal 24 uur van tevoren reserveren. 

Koelkast 

Als je graag een koelkast op je standplaats wil hebben dan kun je dit aangeven tijdens het maken van je reservering. Ben je al op de camping dan kun je bij de receptie informeren of er eventueel nog beschikbaar zijn.

BETAALMOGELIJKHEDEN