In de avond

AVOND ENTERTAINMENT OP L’EGLANTIÈRE

AVOND ENTERTAINMENT OP L’EGLANTIÈRE

In de avonden is er ook genoeg entertainment voor iedereen op onze naturistencamping. Iedere maandagavond is er de welkomsbarbeque gevolgd door een gezellige dansavond. Voor de barbeque kun je bij ons het eten bestellen of zelf meenemen. De maandagavond is ook een ideale gelegenheid om kennis te maken met de mensen van het team, de campingeigenaren en natuurlijk mede vakantiegangers. 

 

Op de donderdagavond is er een gezamenlijke maaltijd oftewel de  “Grande Table”. Deze begint met een aperitief en tapas hapjes, daarna is het tijd om aan tafel te gaan voor een drie-gangen menu met specialiteiten uit het zuidwesten van Frankrijk. 

De chapati is ook een wekelijks terugkerende activiteit in de avond voor alle leeftijden.  Langs de rivier wordt er een kampvuur gemaakt om samen marshmallows of brood te roosteren met chocoladepasta, natuurlijk hoort hier ook muziek bij. (Speel je gitaar of een andere instrument, neem deze dan gerust mee!)

 

Naast de bovenstaande maaltijden en activiteiten is er nog veel meer te beleven tijdens de zomeravonden op l’Eglantière. Enkele voorbeelden hiervan zijn avonden met livemuziek, filmavonden, dansavonden, karaoke, talentenshows en poolparty’s.