Restaurant - Campingwinkel

HET RESTAURANT VAN DE CAMPING

restaurant-camping-eglantiere

HET RESTAURANT VAN DE CAMPING

Onze naturistencamping heeft een eigen restaurant waar dagelijks verse, regionale gerechten worden bereid. De producten die worden gebruikt voor de maaltijden worden gekozen op basis van een hoge standaard in fok-, teelt- en productieomstandigheden met de voorkeur aan lokale boeren en bedrijven. Natuurlijk horen daar ook de producten van onze eigen biologische boerderij bij. Op camping l’Eglantière weten we dan ook ongetwijfeld wat er op ons bord ligt. 

 

Je kunt bij ons lekker op het terras van een maaltijd genieten of binnen in het restaurant als daar de voorkeur naar uitgaat. Het bar-restaurant gedeelte heeft een gezellige openhaard en met de zichtbare houten balken een warme uitstraling. 

 

Onze chef-kok laat zich graag inspireren door de gerechten uit de keuken van Gascogne, maar werkt ook graag met zeevruchten. Je kunt bij ons in het restaurant kiezen voor een menu of gerechten à la carte bestellen. De wijnselectie (Saint-Mont, Madiran, Pacherenc, ..) past prima bij de gerechten waaruit je kunt kiezen, onder andere: Noix de Saint Jacques rôties au jambon de porc noir gascon, terrine de foie gras à l'armagnac, civet de porc noir de Bigorre, croustade aux pommes et à l'armagnac… Gerechten kunnen ook worden afgehaald.


Van oudsher wordt het samen nuttigen van een maaltijd al gezien als een teken van vriendschap, een plek om te delen en om gedachten uit te wisselen. Dit is inderdaad wat wij iedere week tijdens de gezamenlijke maaltijden mogen ervaren. Vaak zien we hierdoor dan ook hele mooie connecties en vriendschappen ontstaan. Meer informatie over de BBQ en Grande Table.

 

DE BAR EN SNACK

DE BAR EN SNACK

Kom gezellig een drankje doen op het terras of aan de bar. Wij bieden een ruime keuze aan warme en koude dranken. Met een brede selectie van lokale bieren voor de liefhebbers die hun smaakpapillen graag op de proef stellen. Ben je meer een koffiefanaat, informeer dan eens naar een cafe Gascogne. Uiteraard is er ook een ruime selectie aan frisdranken en vruchtensappen beschikbaar voor een verfrissend drankje tijdens een warme zomerdag. 

 

Het gehele seizoen zijn er verschillende soorten snacks verkrijgbaar voor degenen die de voorkeur geven aan een snelle maaltijd.  Denk hierbij aan een ruime keuze zelfgemaakte pizza's uit onze steenoven, friet met diverse snacks of zelfs gebraden kip. Uiteraard hoort daar als toetje wel een lekkere ijsco bij! Het is immers vakantie...

 

DE CAMPINGWINKEL

DE CAMPINGWINKEL

Net als het restaurant proberen wij in de campingwinkel ook zoveel mogelijk biologische streekproducten aan te bieden. Wil je graag een bepaald magazine of dagblad, laat het ons dan weten. 

 

Verder kun je bij ons iedere dag lokaal gebakken vers brood of bio-brood bestellen. Deze kun je dan de volgende dag vanaf 8:30 uur afhalen in het winkeltje. In het voor- en naseizoen bieden wij een bezorgservice waarbij we dagelijks het brood naar de standplaats of accommodatie komen brengen.