Wellness & Ontspanning

VIEILLE FERME

VIEILLE FERME

Op de heuvel achter de receptie ligt het gebouw de “Vieille Ferme” met een geschiedenis die in de 16e eeuw begon. Het wellness gedeelte in- en om deze  “Oude Boerderij”, biedt verschillende mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen en je lichaam weer in balans te brengen. In het gebouw zelf bevindt zich een massageruimte, sauna met douches, lounge ruimte, hydromassage en jacuzzi-douche. Voor het gebouw bevinden zich verschillende zonnebedden en een ligweide om heerlijk te genieten van de rustgevende energie die deze natuurlijke plek uitstraalt.

Sauna

 

Het gehele seizoen is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze sauna. 

Deze wordt warm gestookt tot 85 graden en kan met maximaal 5-6 personen tegelijkertijd gebruikt worden. Met de diverse mogelijkheden in het wellness gedeelte is het er echter nooit te druk om te genieten. Op het informatiebord in het restaurant vind je de actuele dagen en tijden waarop de sauna geopend is. 

De sauna is geopend tot 1 november.

 

Hydromassage

 

Tijdens deze behandeling lig je in een 1 persoons jacuzzi met heerlijk warm water. Gedurende 10 minuten wordt je lichaam van boven tot onder gemasseerd door de wisselende activatie van jets op verschillende plaatsen langs het lichaam. De hydromassage is beschikbaar gedurende de sauna tijden, deze kun je vinden op het informatiebord in het restaurant. 

 

 

Massages

 

Trakteer jezelf op een welverdiende massage voor een complete ontspanning tijdens je vakantie. Wij bieden een gevarieerd aanbod van verschillende stijlen zoals o.a. een klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, reflexologie en meer. Massagetechnieken kunnen tevens toegepast worden voor het verminderen van bepaalde klachten of blessures en helpen bij het herstel na fysieke inspanning. Dus ook na die heerlijke wandeling of lange fietstocht is een goede massage een echte aanrader. Het actuele aanbod, tijden, inschrijfformulieren en prijzen vindt je op het informatiebord in het restaurant.

 

Zelf leren masseren? Kom dan naar een van onze workshops.

Relaxen aan de rivier

 

Het riviertje de Gers loopt over de camping en biedt tal van mogelijkheden voor activiteiten, maar leent zich ook uitstekend voor rust en ontspanning. Op de warme zonnige dagen kun je heerlijk van de zon genieten aan de oever, of even helemaal wegdromen met een goed boek. Natuurlijk is de rivier ook perfect voor het vinden van wat verkoeling tijdens de warme zomerdagen