Domeinnieuws

AANBOD NO STRESS

AANBOD NO STRESS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET AANBOD

 

De "NO STRESS" aanbieding is alleen geldig voor reserveringen die zijn gemaakt tussen 21/05/2020 en 11/10/2020, voor een verblijf tussen de openingsdatum van de camping en 04/10/2020, ongeacht de verblijfsduur. Het aanbod is geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.


BETAALVOORWAARDEN

 

Tot 15 dagen voor aankomst wordt er geen betaling gevraagd voor de reserveringen die zijn gemaakt als onderdeel van onze "NO STRESS" aanbieding.

 

Het volledige bedrag van de reservering moet uiterlijk 15 dagen voor aanvang van de vakantie zijn betaald. Boekingen die minder dan 15 dagen voor aankomst worden gemaakt dienen volledig te worden betaald op het moment van reservering. Een reservering die 15 dagen voor de aankomstdatum niet volledig is betaald wordt beschouwd als geannuleerd door de gast.

 

ANNULERING EN WIJZIGINGEN

 

De gast kan zijn of haar verblijf (data, type accommodatie of staanplaatsen) uiterlijk 15 dagen voor aanvang van het verblijf per e-mail of telefonisch wijzigen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wanneer er 15 dagen voor aankomstdatum geen wijziging is aangevraagd door de gast, dan geldt de bestaande reservering en moet er worden voldaan aan de initiële boekingsvoorwaarden. 

 

Voor reeds betaalde boekingen die door de gast wordt geannuleerd tussen 14 dagen voor de aankomstdatum en de aankomstdatum wordt geen restitutie verleend. De gast heeft de mogelijkheid om een annuleringsgarantie af te sluiten, waarbij de betaalde bedragen vallen onder de garantie volgens de algemene annuleringsvoorwaarden.

 

Elk verzoek om de verblijfsduur te verlengen, wordt gedaan op basis van beschikbaarheid en in overeenstemming met de geldende tarieven.

Er zal geen restitutie plaatsvinden voor een verblijf dat wordt onderbroken of verkort door de gast (late aankomst, vervroegd vertrek).

 

Als wij genoodzaakt zijn de camping te sluiten gedurende een geboekte periode als gevolg van COVID-19 maatregelen zal de reservering worden geannuleerd. Een dergelijke annulering zal geen aanleiding geven tot betaling van aanvullende vergoedingen. Wanneer er al een betaling heeft plaatsgevonden zal er, in overeenstemming met de regels en voorschriften van de overheid, een voucher worden uitgegeven ter waarde van het reeds betaalde bedrag. In geval van annulering van uw reservering door de camping om een ​​andere reden dan de sluiting gekoppeld aan Covid-19, zullen de door de klant reeds betaalde bedragen volledig worden terugbetaald.